Коронавірус у ЗСУ: за минулу добу зареєстрували ще 1 випадок

Станом на 07.00 29 квітня в Збройних Силах України хворіє 52 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії...

Станом на 07.00 29 квітня в Збройних Силах України хворіє 52 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 20 осіб та 2 летальних випадки.

Про це інформує Командування Медичних сил Збройних Сил України на своїй сторінці у Фейсбуку.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) – 327 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 54 особи.

За минулу добу зареєстровано один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Хворий перебуває у Чернівецькому військовому госпіталі. Стан здоров’я пацієнта задовільний, отримує необхідне лікування.

“Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Україні зафіксували 9866 випадків COVID-19, на Франківщині – 821

Категорії
Новини
Новини
Loading...