Зі слів пророків у 2015 році Україну очікує ядерна війна

ПЕРЕДБАЧЕННЯ Ванги та Філіпа Барнета На 2015 РІК Кінець 2015 року може відзначитися другою, ще більш небезпечною хвилею небезпеки ядерної війни  Саме ця подія,...

ПЕРЕДБАЧЕННЯ Ванги та Філіпа Барнета На 2015 РІК

Кінець 2015 року може відзначитися другою, ще більш небезпечною хвилею небезпеки ядерної війни  Саме ця подія, якщо воно все-таки відбудеться, може загрожувати глобальною катастрофою, руйнуваннями, які змусять піти під воду більшій частині земної поверхні, а також небезпекою радіоактивного зараження, яке може і стати причиною кінця світу і загибелі всього живого на Землі. Епіцентром зони вибуху скоріше за все буде Україна.

Я особисто думаю,якщо Ванга не помилялась,то епіцентром вибухів буде схід.Ми всі знаєм що з корабля котрий має потонути тікають щурі,а з зони дій АТО тікають всі звірі вже зараз йде масова міграція практично всіх видів живності від птахів до великих м’ясоїдних,ну це розуміється можна зрозуміти що подальша від АТО тікають і люди в тому числі…Проте звірі першими відчувають навіть атаку градів,а така масова міграція..можливо вони відчувають щось страшніше за гради?

Пророцтво Філіпа Барнета для України на 2015 рік

Шокуюче пророцтво Філіпа Барнета, американського пастора Собору Христа в Києві, сьогодні обговорює весь світ.

У 2015 році на Україну впаде вісім ракет з ядерними боєголовками. Міста, на які впадуть бомби: Київ, Дніпропетровськ, Харків, Донецьк, Луганськ, Одеса, Херсон, остання ракета вдарить по півдню Запорізької області.

Хто ж зробить такий страшний злочин проти жителів України? Прямої відповіді на це питання Філіп Барнет так і не дав. Однак американець натякає, що удари будуть спрямовані з території Росії та Білорусії.

Наслідки ядерної атаки на Україну Філіп Барнет люб’язно надав у вигляді карти. Згідно з його пророцтвом, в результаті вибуху восьми ядерних бомб, більша частина України (точніше, її східна частина) буде знищена. Постраждає від ядерної війни і частина Росії, а також Білорусія.

Ностердамус сказав лише припущення-уже  у  в 2015- можлива розпочата війна між двома понад державами: Росією та США через комп’ютерний атаки (вірусу). На жаль ця війна можлива із застосуванням ядерної зброї, вибухи від якого з’являться на більшу частину землі в травні місяці.

Також багато сучасних екстрасенсів повідомляють нам про загрозу  розвязання ядерної війни.

Вчорашній виступ Путіна показало його справжні плани. Він неодноразово підкреслював, що Росія велика держава, яку обділили при розподілі територій після другої світової війни і після розпаду СРСР.

А на закінчення процитую слова експерта російського” Якщо Путіна не застрелити, почнеться ядерна війна”.

Джерело: nvip.com.ua

Категорії
Життя
Новини
Loading...