Виступ Олександра Шевченка на IX з’їзді партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» започатковує зміни в політичній системі України та є єдиною дієвою опозиційною силою в парламенті. Про це під час IX з’їзду партії заявив...

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» започатковує зміни в політичній системі України та є єдиною дієвою опозиційною силою в парламенті. Про це під час IX з’їзду партії заявив народний депутат України, член президії політради УКРОПу Олександр Шевченко. Він наголосив, що УКРОП побудований на демократичних засадах, і це одна з головних переваг над партіями, які засновані на авторитаризмі та відходять у минуле.

«Мені приємно, що на сьогоднішньому з’їзді звучать альтернативні думки щодо статуту. Влітку відбулося обговорення документа, і в новому статуті ми врахували всі побажання та зауваження», – підкреслив Олександр Шевченко.

Народний депутат також зазначив, що нинішня опозиція у Верховній Раді підігрує владі та додав, що УКРОП – єдина сила в парламенті, яка займає нішу дієвої опозиції. «У багатьох політичних сил, крім УКРОПу, діє закон: відібрати все і розділити між собою. Ми це проходили. УКРОП йде у владу, щоб зробити інших людей заможними», – констатував Олександр Шевченко.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...