У Франківському пологовому будинку вагітних не пускають в туалет

Жінки у франківському пологовому будинку постійно скаржаться на умови, старий ремонт палат, поржавілі приладдя та облущені стіни. Та цього разу вагітну не хотіли пускати...

Жінки у франківському пологовому будинку постійно скаржаться на умови, старий ремонт палат, поржавілі приладдя та облущені стіни. Та цього разу вагітну не хотіли пускати в талет.

Про це написала Margarita Fjodorova.

“Хочу підняти, як виявилося дуже актуальну тему, хоча може і не зовсім пристойну: тему туалетів в нашому пологовому будинку. Ходила сьогодні з донькою ставить її на облік у зв’язку з вагітністю, звичайно призначили УЗД. Поїхали в пологовий будинок, відсиділи довжелезну чергу, пройшли… і тут-то і починаються наші митарства: дочка захотіла, вибачте, в туалет.

Хто носив дитину знають, як дитина тисне на сечовий міхур, а тим більше після УЗД. Почали шукати туалет – ніяких вивісок немає. Передбачувані двері туалетів, все закриті на ключ. Почали шукати ключ, який повинен бути у сестри господині, але її на місці, як завжди і не виявилося. Заходили в кабінети, де є ключі, нам їх не дали: відразу починаються розпитування – Ви звідки? Навіщо? Виявляється, у кожного кабінету і кабінетів УЗД свої туалети, які і не відразу знайдеш. Знайшли ми якийсь, який прибирали дві санітарки. Ті ж розпитування, і встали в дверях дві здоровенні баби, руки вперлися в боки і не пускають – Це не ваш туалет! На всі пояснення і прохання – «бризкають слиною». Як виявилося і інші вагітні жінки шукали туалети, але так і йшли. Так і нам довелося піти і доньці терпіти до самого будинку … не битися ж з «чуйними» мед. працівниками”, – йдеться у дописі.

Жінка звернулася до завідувача пологового будинку і відділеннями, чи вважають вони нормальним кожному кабінету мати свій туалет. Пропонує зробити туалети платними, тоді й вирішиться проблема зі складністю прибирання. 

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...