На Прикарпатті відремонтували міст, який зруйнувала повінь

Вчора завершились роботи з будівництва моста у селі Драгомирчани Тисменицького району   Про це у Фейсбук повідомив керівник Служби автомобільних доріг Василь Буджак  Старий міст, який...

Вчора завершились роботи з будівництва моста у селі Драгомирчани Тисменицького району 

 Про це у Фейсбук повідомив керівник Служби автомобільних доріг Василь Буджак 

Старий міст, який зруйнувала повінь в липні 2008 року, був на 16 метрів коротше нового. Ремонт моста тривав майже 10 років, а на три роки взагалі був зупинений з не зрозумілих причин. 

“28 вересня 2017 року завершено будівництво моста на 103км. дороги Н10″Стрий-Мамалига” через річку Бистриця-Солотвинська довжиною152,46 метрів, шириною проїжджої частини10,5 м.і двома пішохідними переходами по 1,25м. Попередній міст довжиною 136 метрів був зруйнований повінню наприкінці липня 2008 року.Відбудова моста тривала у 2008-2011 роках, з 2012 по 2015 роки будівництво було зупинено і тільки наприкінці 2016 року відновлено завдяки народним депутатам від Івно-Франківської області, керівництву обласної ради і ОДА, Укравтодору, Мінінфраструктури і виділенню необхідних коштів з Державного бюджету України”, – повідомив Буджак.

Початкова вартість ремонту складала майже 100 млн. грн., але після проведених розрахунків та Державної експертизи Івано-Франківський автодор зменшив цю суму на 28%.

“Введення мосту в експлуатацію з одночасним ремонтом дороги Н10 Стрий-Мамалига забезпечить виведення транзитного транспорту за межі обласного центру, збільшить пропускну спроможність вантажних і пасажирських перевезень, покращить транспортне сполучення Прикарпаття, Буковини і півдня України з країнами Євросоюзу. Велика подяка і шана усім, хто будував і допомагав у будівництві моста ! Щасливих Вам доріг!”, – написав керівник САД.

Світлина від Василя Буджака.

Світлина від Василя Буджака.

Світлина від Василя Буджака.

 

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...