У Франківську чоловік майже рік ґвалтував 14-річну доньку

Сьогодні, 29 грудня, прикарпатські правоохоронці влаштували брифінг щодо розбещення неповнолітньої дівчинки рідним батьком. Начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов спільно з начальником сектору молодіжної превенції...

Сьогодні, 29 грудня, прикарпатські правоохоронці влаштували брифінг щодо розбещення неповнолітньої дівчинки рідним батьком.

Начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов спільно з начальником сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності Аллою Бойчук розповіли, що такий інцидент трапився два тижні тому, пише МІСТО.

До поліції звернулася мешканка Франківська з підозрою, що її 36-річний чоловік вступає в статеві зносини з 14-річною донькою.

Поліцейські кажуть, що сім’я благополучна, у шлюбі 15 років. Ніхто ніколи не притягувався до відповідальності

У сім’ї двоє дітей – хлопчик молодший і неповнолітня дівчина. Зі слів потерпілої, це триває вже близько року. Тілесних ушкоджень немає. Кажуть, батько психологічно й морально тиснув на дитину. Мама запідозрила це, враховуючи поведінку дівчини.

Зараз відкрито кримінальне провадження за ст. 152 ККУ (Зґвалтування). Загрожує чоловіку від 7 до 12 років позбавлення волі.

Наразі він затриманий, йому оголосили про підозру. Зараз зловмисник у слідчому ізоляторі. Завтра, 30 грудня, суд обере йому запобіжний захід.

Підозрюваний свою провину визнає повністю.

Щодо дівчинки, то з нею працюють психологи і працівники ювенальної превенції.

“Виводимо дитину зі стану шоку”, – каже Віктор Шкутов.

Правоохоронці повідомили, що це п’яте зґвалтування за рік.

Читайте також: Сексуальне насильство над дітьми: страшна статистика

Категорії
Новини
Новини
Loading...