До Івано-Франківська завітали актори містичного трилера. ФОТО

Сьогодні, 24 липня в Івано-Франківську в кінотеатрі “Люм‘єр” відбувається допрем’єрний показ фільму “Брама”. Фільм приїхали презентувати актори та режисерська група:  Ірма Вітовська-Ванца, Павло Ар‘є,...

Сьогодні, 24 липня в Івано-Франківську в кінотеатрі “Люм‘єр” відбувається допрем’єрний показ фільму “Брама”. Фільм приїхали презентувати актори та режисерська група:  Ірма Вітовська-Ванца, Павло Ар‘є, Віталіна Біблів та ВолодимирТихий.

Містичний трилер “Брама” режисера Володимира Тихого створений компанією “Directory Films” за підтримки Держкіно, пише Фіртка.

Фільм “Брама” — екранне втілення відомої п’єси Павла Ар’є “На початку і наприкінці часів”, що в постановках різних режисерів із шаленим успіхом пройшла на сценах українських і закордонних театрів.

По сюжету картини, баба Пріся час від часу вживає рідкісні галюциногенні гриби, спілкується з різними істотами і розповідає, як в молодості за часів війни вбила 12 німців. Але спокійне життя не вічне – їй приходить попередження про швидку катастрофу, якій потрібно запобігти.

Віталіна Біблів виконавиця однієї із ролей зазначила, що обожнює Івано-Франківськ і всі культурні події, які відбуваються в нашому місті.

“Я люблю це місто бо воно пов’язане з Ірмою, а вона моя хороша подруга.Фільм багатьом зайде, а багатьом не зайде. Це нормально, але в Івано-Франківську він зайде дуже”, – відзначила акторка.

Відтак розповіла, що в образ вживатись було не надто складно. Саме акторка придумала образ, що жінка хвора на псоріаз живе в зоні відчуження має дуже сіру шкіру, бо миється два рази на рік.

“Я актриса, мені все приємно навіть грати таку роль. Було холодно, ми мало спали, було важко, але цей стан дуже дава настрій персонажу, який весь час бурчить та кричить”, – наголосила Віталіна.

Режисер картини відзначив, що показ для нього дуже хвилюючий.

Читайте також: Свято на колесах: в Івано-Франківську можна влаштувати вечірку у тролейбусі

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...