Хлопчику з Тисмениці не вистачає 2,5 тисячі євро на операцію, щоб почути світ

Небайдужих мешканців Прикарпаття просять допомогти почути маленькому хлопчику. Медики поставили дитині діагноз глухота 4 ступені. Дворічний хлопчик з Тисмениці  Микола Полюка вже пройшов необхідні обстеження у...

Небайдужих мешканців Прикарпаття просять допомогти почути маленькому хлопчику. Медики поставили дитині діагноз глухота 4 ступені.

Дворічний хлопчик з Тисмениці  Микола Полюка вже пройшов необхідні обстеження у неврологічному відділенні в Києві. Медики не виявили в дитини  більш ніяких відхилень. Тож батьки готуються до операції, передає Фіртка.

Для того, щоб хлопчик почув голос мами залишилося зібрати ще 2,5 тисячі євро.

“Всім доброго дня!!! Буквально вчора ми повернулися з Києва.Обстеження у неврологічному відділенні не виявили більш ніяких відхилень. Щиро вдячні за це Богу!!!
Ми довго вагалися, де оперувати Миколку і остаточно вирішили в Польщі. Проте ціна операції там 29 500€. З вашою допомогою нам вдалося назбирати 27 000€. Тому просимо всіх , кому небайдужа доля Миколки допомогти у зборі цих коштів. Віримо, що Ваше милосердя допоможе синочку почути світ. Залишилося дуже мало часу. Наступного місяця ми маємо їхати у Варшаву”, пише мати Миколи.

Давайте ще трішки допоможемо! 

Номер картки ПриватБанку 5168 7427 2229 7789 Полюк Оксана (мама)

Читайте також: На Прикарпатті батько сам виховує трьох дітей: волонтери просять допомогти

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...