Вчені з’ясували чому не варто показувати свій «сімейний стан» в соціальних мережах

Ваше «сімейний стан», де ви вказали свого партнера і добавили безліч спільних фотографій, звичайно, виглядають мило в стрічці Facebook або Вконтакте. Однак, останні дослідження...

Ваше «сімейний стан», де ви вказали свого партнера і добавили безліч спільних фотографій, звичайно, виглядають мило в стрічці Facebook або Вконтакте. Однак, останні дослідження показали, що любителі занадто докладного опису особистого життя в соціальних мережах, найбільше не впевнені у своїх відносинах.

Дослідження передбачало перевірити ідею «видимості відносин», іншими словами, наскільки пари дають розголос свого особистого життя.

 
Група психологів запропонувала 108 парам вести щоденник, в якому вони робили записи про свої відчуття щодня. Після чого щоденники були співвіднесені з публікаціями реципієнтів на Facebook.
Цікаво, що була виявлена прямий зв’язок між нестабільністю у відносинах і відкритістю в соціальній мережі. У не найвдаліші дні кожен з учасників, люблячий поділитися наболілим з громадскістю, викладав тематичний пост на свою сторінку.
 
Результати проведеного дослідження показали на скільки соціальні медіа вплинули на наші відносини. Адже завжди вважалося, що те, як ви хочете, щоб вас бачили оточуючі, таку картинку ви і створюєте у себе на сторінці в соціальних мережах. Тепер той же принцип діє і для ваших відносин.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...