Гончарук пообіцяв, що франківську Набережну зроблять до кінця серпня

Ремонт шляхового покриття на вулиці Набережна в Івано-Франківську завершать впродовж двох наступних місяців. Голова Івано-Франківської ОДА пообіцяв докласти до цього всіх можливих зусиль. Наразі...

Ремонт шляхового покриття на вулиці Набережна в Івано-Франківську завершать впродовж двох наступних місяців. Голова Івано-Франківської ОДА пообіцяв докласти до цього всіх можливих зусиль. Наразі вносяться зміни в проектну документацію.

Про зміни, які вносяться в проектну документацію, повідомив голова ОДА Олег Гончарук. Як виглядає, він сам зайнявся ремонтом цієї вулиці.

“Одне скажу: докладу всіх зусиль, щоби в серпні питання Набережної було знято. Там проблем нема. Там питання чисто технічного характеру”, – сказав Гончарук.

Питання технічного характеру – це прокладення дороги до вулиці Набережної від житлового комплексу “Калинова Слобода” та передбачення на новій Набережній велодоріжок.

“До мене звернувся забудовник Балагура, це “Калинова Слобода”. Каже: даю власні кошти на дорогу, від “Калинової Слободи” сюди на Набережну фінансую ділянку роботи. Ув’яжіть це все в один проект. Це перше питання, – пояснив зміни у проекті голова ОДА. – Друге – це зміни під велодоріжки. От чесно, приїхав один знайомий і каже: у вас в місті щось змінилося, ви що, дороги зробили? Ми тільки розмітку зробили, а вже красивіше стало. Тому будуть велодоріжки, є зміна проекту”.

Що стосується завершення вулиці Набережна, яке мало би об’єднати зусилля міського голови Франківська Віктора Анушкевичуса та умовного виконавця робіт, нардепа Олександра Шевченка, та про що обіцяв потурбуватися Олег Гончарук, то такого прецеденту не буде.

“Не буду я нікого зводити, ні Шевченка, ні Анушкевичуса. Вони самі собі зведуться в жовтні місяці. І хай собі визначаються. Я вже змучився всіх зводити. От я всіх зводжу, а потім ніхто ні за що не відповідає”, – сказав голова ОДА.

Роботи з ремонту Набережної мали завершити навесні 2015 року, коли буде зроблене коригування проекту. Про це франківчанам повідомили Гончарук із Шевченком.

На завершення ремонтних робіт по Набережній у Франківську в міському бюджеті передбачили 3 млн гривень.

Нагадаємо, у минулому році на ремонтні роботи, що проводилися на дорозі по вул. Набережній імені Василя Стефаника в обласному центрі, було передбачено близько 25 млн грн. З них 15 млн грн − з обласного бюджету, 10 млн грн − з міського.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...