Захарченко шантажує війною, якщо Київ вирішить вступити до НАТО

При спробі Києва вступити в НАТО терористична Донецька народна республіка вийде з мінських угод і “приступить до звільнення Донбасу”. Про це заявив ватажок “ДНР”...

При спробі Києва вступити в НАТО терористична Донецька народна республіка вийде з мінських угод і “приступить до звільнення Донбасу”.

Про це заявив ватажок “ДНР” Олександр Захарченко.

“Заяви Порошенка і його представника на мінських переговорах Кучми про необхідність вступу України до НАТО спрямовані на руйнування мінських угод. Якщо Україна почне готувати референдум про вступ до НАТО або інші процедури, то “ДНР” одразу вийде з мінських угод і приступить до очищення від київської окупації всієї території Донбасу “, – наводить його слова Донецьке агентство новин.

“Упевнений, що і багато інших регіонів України в цьому випадку вийдуть з її складу”, – вважає Захарченко.

Нагадаємо, у вівторок Порошенко на зустрічі з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом заявив, що співпраця України і НАТО має стратегічний характер. “На жаль, де-юре ми не союзники, але де факто– ми більше, ніж партнери”, – сказав президент.
“Україна – самий східний форпост НАТО, євроатлантичної цивілізації”, – додав президент. Він назвав злочинним рішення колишнього керівництво України за відмову від позаблоковості.

Раніше Порошенко неодноразово заявляв, що питання про вступ країни в НАТО буде винесено на референдум.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...