Ремонт Дудаєва у Франківську обійдеться у понад шість мільйонів гривень

Вчора, 1 жовтня, на вулиці Дудаєва в Івано-Франківську розпочалися ремонтні роботи. Як повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак, в ході робіт комунальники...
Вчора, 1 жовтня, на вулиці Дудаєва в Івано-Франківську розпочалися ремонтні роботи.

Як повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак, в ході робіт комунальники відремонтують 300 метрів каналізаційних мереж. Відтак дорожники  візьмуться за вистелення асфальту.

Ремонт вулиці коштуватиме 6 мільйонів 200 тисяч гривень. З них 1 мільйон 200 тисяч з міського бюджету та ще 5 з держбюджету, згідно з розпорядження Кабінету Міністрів “Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у тому числі тих, що фінансуються з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби”.

Нагадаємо, донедавна вулиця Дудаєва була чи не найгіршою в місті. А в 2013 році провели тендер, уклавши угоду з підрядною організацією ТзОВ «Будівельна компанія «Трейд Захід Буд». Відтак, на сесії міськради у лютому минулого року було прийнято рішення відремонтувати вулицю на засадах співфінансування. Тобто, підприємці повинні були виділити 3 мільйони гривень, а місто 2. 

Наприкінці минулого року підрядники проклали більше 150 метрів асфальту, встановили бордюри та нові дощові решітки.

Варто зазначити, що до цього часу, підприємці так і не надали обіцяних коштів.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...