Прикарпаття співпрацюватиме з Нідерландами

Івано-Франківська область одна з трьох пілотних областей держави, яка співпрацюватиме з Міністерством інфраструктури та навколишнього середовища Нідерландів у галузі охорони довкілля. Задля налагодження співробітництва...
Івано-Франківська область одна з трьох пілотних областей держави, яка співпрацюватиме з Міністерством інфраструктури та навколишнього середовища Нідерландів у галузі охорони довкілля.

Задля налагодження співробітництва із голландськими експертами щодо поводження з відходами та обміном досвіду в галузі планування стратегії переробки та утилізації сміття в облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови ОДА Марії Савки із координатором проектів двостороннього співробітництва між Нідерландами та Україною Ріком Клайнйансом. Участь у розмові також взяли заступник голови обласної ради Сергій Басараб, президент Івано-Франківської обласної громадської організації «Центр Європейської інтеграції Геннадій Микитка, керівники структурних підрозділів ОДА.

Під час дискусії присутні обговорили перспективи реалізації майбутньої співпраці, зокрема, написання регіональної стратегії у сфері поводження з відходами відповідно до директив та положень ЄС, визначили першочергові кроки обопільної співпраці.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...