Нічне “полювання” поліції Франківська на дорогах

Скоро Новий рік та Різдво, тому поліція готується до зустрічей зі святковими алкоголіками та неадекватами. Ось декілька випадків з нічного патрулювання у Франківську. Патрульні...

Скоро Новий рік та Різдво, тому поліція готується до зустрічей зі святковими алкоголіками та неадекватами. Ось декілька випадків з нічного патрулювання у Франківську.

Патрульні міста побачили чоловіка у нетверезому стані. Хуліган відмовився від медичної допомоги, хоча сліди крові на обличчі та руках невідомого були надто яскравими. На запитання поліцейських про самопочуття пролунав ряд нецензурних слів у бік поліції та військовослужбовців Нацгвардії України. Все ж таки правоохоронці викликали швидку, адже окрім крові на голові було розсічення. Це ст. 173 про адміністративне правопорушення — дрібне хуліганство.

Наступний заявник викликав поліцію, бо за його словами невідомий чіплявся до нього на вулиці та провокував конфлікт. Коли поліція приїхала, побачили, що сам заявник в неадекватному стані, він ледь стояв на ногах і не міг чітко висловлюватись. В результаті заявник сам потрапив у відділок. Ст 173.

Водій з невідомих причин відмовився пройти тест на алкоголь, проте як зазначила поліція, це автоматично прирівнюється до стану алкогольного сп’яніння. ст. 130 про керування у стані алкогольного сп’яніння.

2, 86 проміле алкоголю зареєстровано у водія на місці зупинки патрулем, а це означає стан сильного сп’яніння. Проте водій стверджує, що пив лише ліки від ка

Джерело

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...