Через негоду гірські райони Прикарпаття без електрики

Про це йдеться у дописі на офіційній Фейсбук-сторінці ПАТ “Прикарпаттяобленерго”.  “До уваги прикарпатців!Сильний вітер, що бушує на Івано-Франківщині та місцями досягає 30 м/с, спричинив...

Про це йдеться у дописі на офіційній Фейсбук-сторінці ПАТ “Прикарпаттяобленерго”.

 “До уваги прикарпатців!
Сильний вітер, що бушує на Івано-Франківщині та місцями досягає 30 м/с, спричинив масові вимкнення електропостачання по всій області, найбільше постраждали гірські райони. 
Станом на 19.30 повністю без електропостачання перебувають с. Грамотне, Гринява та Пробійна у Верховинському районі, с.Вороненко Яремчанської міськради.
Частково без світла Яблунька у Богородчанському районі, Город та Космач у Косівському, Пасічна у Надвірнянському, Хутір Турівка, Черенено у Рожнятівському.
Найскладнішою ситуація є на Яремчанщині, там частково без світла Ворохота, Поляниця, Яблуниця, Чорні Ослави та Яремча. 
У Яблуниці та Поляниці досі працюють аварійні бригади обленерго, по решті населених пунктів роботи призупинені до завтрашнього ранку через складні погодні умови.
Просимо споживачів зберігати спокій та нагадуємо про штормове попередження та подальше посилення вітру і погіршення погодних умов збережеться на Івано-Франківщині протягом наступної доби”.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...