Прокуратура має достатньо доказів проти сільського голови Ямниці

Головний прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк заявив, що прокуратура має достатньо доказів проти сільського голови Ямниці Миколи Зелінського, якого затримали на хабарі. Про це Олександр...

Головний прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк заявив, що прокуратура має достатньо доказів проти сільського голови Ямниці Миколи Зелінського, якого затримали на хабарі.

Про це Олександр Стратюк повідомив під час звітної прес-конференції в прокуратурі

“На сьогодні є всі докази для оголошення вказаним особам про підозру. Що стосується вини журналістів – мені складно сказати, яка їх вина. Доказів про вчинення злочину у нас достатньо”, – наголосив прокурор.

Нагадаємо, 20 січня працівники прокуратури затримали на хабарі сільського голову та спеціаліста-землевпорядника одного із сіл Тисменицького району.  180 тисяч доларів США вимагали посадовці від підприємця за виділення земельних ділянок. 

22 січня, суд призначив сільському голові Ямниці Миколі Зелінському тримання під вартою на строк 60 днів або внесення застави 150 тисяч гривень. Але через кілька днів Зелінський вже був на волі. Згодом  Микола Зелінський звинуватив журналістів у брехні.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...