У Франківську хочуть оголосити міжнародний тендер на будівництво моста у Пасічній

Франківська влада вже виготовила проектно-кошторисну документацію майбутньої переправи і готова приступити до її реалізації. Відтак, будівництва моста поділено на три етапи, де першочерговий завданням...

Франківська влада вже виготовила проектно-кошторисну документацію майбутньої переправи і готова приступити до її реалізації.

Відтак, будівництва моста поділено на три етапи, де першочерговий завданням є будівництво дорожньої розв’язки на вулиці Надрічній.

Про це у мережі Фейсбук зазначив міський голова Руслан Марцінків.

«Місто перейшло на новий етап будівництва мосту на Пасічну. Оскільки це об’єкт 5-го рівня складності, проектування проходило в три етапи, кожен з яких потребував експертизи та експертних висновків. Цей міст – проект безпрецедентний в Івано-Франківську. Його будівництво поділили на три етапи. Розпочнемо зі зведення дорожньої розв’язки на вул. Надрічній», – йдеться у повідомленні.

Також мер зазначив, що після проходження всіх експертиз буде оголошено міфжнародний тендер.

«Насправді в України небагато компаній, які можуть взятись за такий проект і виконати його якісно. Тому чекаємо і на пропозиції від іноземців. Цього року вдалось з міського бюджету виділити на це будівництво 50 млн грн», – додає міський голова.

До слова, загальна вартість моста становить 259 млн 134,843 тисячі гривень.

Категорії
Життя
Новини
Loading...