У Городенці чоловіки напідпитку “обчистили” авто та заштовхали його у кювет

29-річний мешканець Городенки звернувся до місцевого відділу поліції та повідомив, що на одній з вулиць міста він виявив свій викрадений напередодні автомобіль.  Після того...

29-річний мешканець Городенки звернувся до місцевого відділу поліції та повідомив, що на одній з вулиць міста він виявив свій викрадений напередодні автомобіль.

 Після того як чоловік самостійно знайшов свій “ВАЗ-21213” він помітив, що з авто пропали цінні речі. 

Як з’ясувалось, потерпілий у ніч на суботу залишив машину біля будинку. П’яні чоловіки, що проходили повз, побачили авто і вирішили його викрасти, аби не йти додому пішки. Лиходії пошкодили дверцята і намагались завести автомобіль, однак усі спроби завершились невдачею. Тож, чоловікам спало на думку його відштовхати. Проте невміло керована автівка опинились у кюветі.

Після ДТП зловмисники викрали з автомобіля фари, документи й деякі інші речі потерпілого та втекли. 

Правоохоронцям вдалось встановити особи підозрюваних. Ними виявились 28 та 19-ти річні мешканці Городенківщини. Хлопців затримали, зараз вирішується питання оголошення їм підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочато кримінальне провадження. Молодиків можуть позбавити волі на строк від 5 до 8 років.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...