Прикарпаття оговтується від учорашнього буревію. ВІДЕО

Швидкість вітру подекуди сягала 25м/с. Наслідок стихії – зірвані дахи будинків, зламані дерева та обірвані лінії електропередач. Про це йдеться в сюжеті ТСН. Повністю без...

Швидкість вітру подекуди сягала 25м/с. Наслідок стихії – зірвані дахи будинків, зламані дерева та обірвані лінії електропередач.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Повністю без світла залишилися 14 населених пунктів, напередодні вдень через сильний вітер енергетики нічого не могли вдіяти. Сьогодні вони продовжать ремонт мереж. 

Від негоди постраждали й школи, поки там не залатають дірки в дахах, не відновлять світло й тепло – навчання не буде. 

Буревій завдав збитків щонайменше у 5 мільйонів гривень.

Незручностей зазнали й франківкці. Служба оперативного реагування повідомила про те, що сильний вітер знеструмив центральну частину міста.

“Вчора у вечірній час з 19:50 до 22.10 год житлові будинки центральної частини міста перебували без світла. Припинення подачі електроенергії відбулося через пошкодження кабеля 10 квт. Без світла перебували абоненти будинків на вулицях Галицькій, Пулюя, Береговій, Крайківського, Василянок. Також на службу надходили скарги на сильні перепади напруги на Північному бульварі, 1, Галицькій, 93, Заклинських, 13, Довгій, 41а. Також 6 житлових будинків приватного сектора наразі без електроенергії через пошкодження мереж. Сьогодні працюють над ліквідацією аварій”, – йдеться в повідомленні. 

Також, через шквальний вітер, у с. Тязів Тисменицького району на території школи дерево впало на лінію електропередач.

Особовим складом ДПРП с. Ямниця було обрізано дерево та спущено на землю, повідомляють в УЗПЦЗ.

Працівники РЕМу підтягнули лінії електропередач та відновили електропостачання.

У Коломиї, Галичі та на Калуському шосе буревій повалив дерева на дорогу. 

Читайте також: Шквальний вітер наробив біди у Франківську

Категорії
Новини
Новини
Loading...