Погано впливає на здоров’я. ЄС пропонує скасувати перехід на зимовий та літній час

Європейський парламент закликає Європейську комісію виступити з пропозицією щодо скасування переходу на літній і зимовий час. Відповідну резолюцію буде винесено на голосування наступного тижня...

Європейський парламент закликає Європейську комісію виступити з пропозицією щодо скасування переходу на літній і зимовий час.

Відповідну резолюцію буде винесено на голосування наступного тижня у четвер, 8 лютого, в рамках пленарного засідання в Страсбурзі. Проект резолюції підготував комітет Європарламенту з питань транспорту, пише Уніан

Зазначається, що проект резолюції став реакцією на скарги громадян щодо стану здоров’я через наслідки зміни часу двічі на рік.

Як повідомлялося раніше, Фінляндія заявила, що домагатиметься скасування літнього часу в Європейському Союзі після того, як понад 70 тис. фінів підписали відповідну петицію. Крім цього, в Естонії також вважають, що в Європарламенті необхідно розглянути питання скасування переходу на зимовий і літній час. Причина та ж сама – це погано впливає на здоров’я людей.

Категорії
Новини
Новини
Loading...