Очільник Івано-Франківська розповів про побут мешканців закладу для людей похилого віку, що в м. Радеберг, Німеччина

Міський голова Руслан Марцінків разом з делегацією Івано-Франківська зараз перебуває у Федеративній республіці Німеччині. В рамках візиту мер нашого міста відвідав заклад для людей похилого...

Міський голова Руслан Марцінків разом з делегацією Івано-Франківська зараз перебуває у Федеративній республіці Німеччині. В рамках візиту мер нашого міста відвідав заклад для людей похилого віку в м. Радеберг. Керівник закладу Прокса Каролін показала побут літніх мешканців, які там перебувають.

Своїми враженням від відвідин цього закладу пан Марцінків поділився в соціальній мережі «Фейсбук».

Світлина від Руслан Марцінків.

« Найцікавішим в цьому закладі є те, що осіб, які перебувають тут, називають не пацієнтами, а мешканцями,- розповідає мер Івано-Франківська у «Фейсбуці». – Цим працівники підкреслюють, що головним завданням закладу є створення домашнього затишку. Тому цим людям надається навіть поштова адреса. У закладі функціонує власна кухня.

Світлина від Руслан Марцінків.Меню для мешканців формують на півроку, враховуючи вподобання та улюблені страви підопічних.» Особливо очільника Івано-Франківська здивував вік мешканців закладу для людей похилого віку в м. Радеберг: наймолодшому з них – 86, а найстаршому уже 104 роки.

Світлина від Руслан Марцінків.

Читайте також: Туреччина очолила ТОП-10 країн, громадяни яких легально працюють в Україні

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...