Для проведення мистецьких заходів у Франківську виділено 129 тисяч гривень

Сьогодні, 1 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. На засідання розглянули питання про організацію та проведення фестивалів духовної та естрадної пісні...

Сьогодні, 1 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

На засідання розглянули питання про організацію та проведення фестивалів духовної та естрадної пісні «Великодні дзвони», Третього Регіонального дитячого фестивалю хорової музики «Передзвін», а також VI Відкритого конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах та проголосували за них, повідомляють Версії.

Фестиваль духовної та естрадної пісні «Великодні дзвони» відбудеться з 29 березня по 15 квітня. Заплановано проведення заходів в церквах та народних домах, а також на Вічевому майданібудуть виконуватися великодні гаївки.

21 квітня в Івано-Франківську відбудеться третій Регіональний дитячий фестиваль хорової музики «Передзвін», який пройде у приміщенні Центру підвищення кваліфікації державних службовців (вул. Незалежності, 46).

А 29–30 березня відбудеться VІ Відкритий конкурс юних виконавців на духових та ударних інструментах, який пройде в приміщенні Івано-Франківської дитячої музичної школи №2 ім.В.Барвінського (вул.Січових Стрільців, 88а).

На ці культурно-мистецькі заходи заплановано витратити 129 тисяч гривень.

Читайте також: У Франківську планують облаштувати 18 зупинок міського пасажирського транспорту

Категорії
Новини
Новини
Loading...