Руслан Марцінків розповів про ремонт доріг в Івано-Франківську, який розпочнеться вже завтра

Сьогодні, 11 березня, під час онлайн-трансляції у соціальній мережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків анонсував початок ремонту франківських доріг. “Користуючись нагодою поговорити про дороги,...

Сьогодні, 11 березня, під час онлайн-трансляції у соціальній мережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків анонсував початок ремонту франківських доріг.

“Користуючись нагодою поговорити про дороги, анонсую, що з понеділка в місті почнуться поточні ремонти доріг. Їх, нагадую, у Франківську близько 200 кілометрів”, – сказав мер.

Мер міста трохи детальніше розповів про плани щодо ремонту доріг.

“Плануємо доробити вулиці Княгинин, Республіканську, Марійки Підгірянки, Вовчинецьку, Сухомлинського, Паркову до Дня міста, а також вулиці Стуса та “24 серпня” – ці всі дороги зроблять в першій половині року”, – повідомив Марцінків.

За вулицю Республіканську, уточнив він, візьмуться з початку квітня.  Завершать вулицю Мазепи на ділянці до Гординського. У квітні розпочнуть капремонт частини вулиці Млинарської. 

Також, пообіцяв мер, цього року капітально відремонтують близько 60 міжбудинкових проїздів. 

«Не можемо дозволити собі відремонтувати капітально всі дороги міста, оскільки 80% бюджету міста – це зарплата бюджетників. Але місто відкрите до приходу компаній, які готові робити дороги», – сказав мер.

Початок ремонту доріг, за словами Руслана Марцінківа, стартує вже завтра, в понеділок, 12 березня.

Читайте також: На Прикарпатті завтра синоптики прогнозують сонячну, але вітряну погоду

Категорії
Новини
Новини
Loading...