Понад 20 тисяч доларів благодійники пожертвували на лікування онкохворого Станіслава Фармуги

В Івано-Франківську орагнізатори зі збору коштів на лікування онкохворого 9-річного Станіслава Фармуги, розповіли про перші результати.  Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак...

В Івано-Франківську орагнізатори зі збору коштів на лікування онкохворого 9-річного Станіслава Фармуги, розповіли про перші результати. 

Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак крові. Зараз дитина знаходиться на лікуванні в Онкогематологічному відділені в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні. 

Як повідомив франківець Денис Боднарчук-Грита, за минулий тиждень спільними зусиллями небайдужих прикарпатців  зібрано 20 300 дол США.

“За перший тиждень спільної роботи!І всі ці зусилля віддаються на порятунок Станіславчика Фармуги. Ми вкотре згуртувалися у спільний, сильний кулак!!! Ми вже навчилися спрямовувати свою позитивну енергетику в правильне русло! Я радію тому, що до нас, щораз, долучаються нові люди, радію і з приводу того, що в нашій команді є вже й постійні друзі-благодійники!!! Один словом ми фанати добрих справ!!!! Ми відмінна команда!”, – йдеться у повідомленні.

Звіт №1 (22.06 – 29.06.18):

– ПриватБанк: 426 121 грн;
– Готівка: 
1) 27 960 грн 
2) 1650 дол 
3) 270 євро
4) 230 злотих
– GoFundme: 697 дол.
– PayPal: 120 дол.

“Це той момент, коли важко підібрати слова вдячності!!! Люди – ви безмежно щирі!!! Дякуємо кожному з вас персонально!!!! Дякуємо всім Вам!!! Команда милосердних людей!!!! Місто добродіїв та благодійників!!!! Дякуємо всім, хто долучився та долучається до нашого ярмарку! Дякуємо тим, хто підтримує молитвою, добрим словом та коштами”, – написав Денис Боднарчук-Грита.

Більше інформації на сторінці офіційної спільноти фейсбук – “Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги”:
https://www.facebook.com/groups/help.farmuga.stanislav/

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:
Карткових рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmuga

Pay Pal: [email protected] (вказуємо хештег #togetherwithStanislav 

Читайте також: Друзі онкохворого Станіслава Фармуги записали відео, де бажають йому швидкого одужання. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...