Жителі одного з сіл Прикарпаття перекрили дорогу, бо їх залишили без газу. ВІДЕО

Йдеться про село Підгайчики. Там, у середу, 29 серпня, десятки селян перекрили дорогу.  Людям без попередження зранку відключили газ. Газовики це пояснили тим, що...

Йдеться про село Підгайчики. Там, у середу, 29 серпня, десятки селян перекрили дорогу.

 Людям без попередження зранку відключили газ. Газовики це пояснили тим, що йде заміна на одній із вулиць села, адже він аварійний.

Місцеві кажуть, що жодних незручностей з газопостачанням у них немає – впевнені, що ситуація не критична. Також кажуть, що на заміну газового проводу погодилися б, якби не умова, на якій це відбуватиметься. Якщо центральну трасу зроблять за бюджетні кошти, то вже до осель підводити газ люди мають власним коштом. Точну суму питання ні газовики, ні люди не можуть, розповідають на каналі “НТК”.

“Вони сказали, що щонайменше це вартуватиме сім тисяч, але точно не знають. Є досить віддалені хати і там сума може сягти і 20 тисяч”, – каже мешканка Підгайчиків пані Марія.

Однак гроші – не єдина причина обурення людей. Селяни вважають, що газовики не впораються з роботою до настання холодів.

Очільниця Підгайчиків коментувати цю ситуацію відмовляється, проте не на камеру каже, що людей попереджали про ремонтні роботи та відключення газопостачання в усьому селі.

Читайте також:  У Рогатині через невиплату заробітної плати освітяни перекрили дорогу на Львів. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...