Ірма Вітовська вперше за довгий час зіграє в україномовному серіалі. ТРЕЙЛЕР

Відома франківська акторка Ірма Вітoвська-Ванца вперше за довгий час зіграє в українoмовному сeріалі “Дві матeрі”. “Мiй перший серiал пiсля чотирьох рокiв відсутностi в серiальному виробництвi....

Відома франківська акторка Ірма Вітoвська-Ванца вперше за довгий час зіграє в українoмовному сeріалі “Дві матeрі”.

“Мiй перший серiал пiсля чотирьох рокiв відсутностi в серiальному виробництвi. Україномовний . Нарештi) “- Сидiла ,сидiла i висидiла..”)) Далi буде ще) Дякую всiм причетним! Давайте пiдтримувати своє!! Сумне, веселе, на кожен смак та попит. Успiху всiм i любовi глядача!!!!”, – йдеться в дописі акторки Ірми Вітовської-Ванци в соцмережі Facebook.

Довідково. Сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя дівчат. Між ними знов з’являється один коханий чоловік – багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів.

Серіал є адаптацією успішного корейського формату «Дві матері. Гніздо зозулі».

Читайте також: Акторка з Івано-Франківська Ірма Вітовська зіграє дружину Симона Петлюри. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...