Як прикарпатські поліцейські вітали маленьких франківчан з Днем захисту дітей. ФОТО

На «Святі у Дитячому містечку», що розмістилося у середмісті Івано-Франківська, працівники ювенальної превенції, шкільні офіцери поліції, працівники поліції охорони, бійці УКОРД та кінологи запропонували...

На «Святі у Дитячому містечку», що розмістилося у середмісті Івано-Франківська, працівники ювенальної превенції, шкільні офіцери поліції, працівники поліції охорони, бійці УКОРД та кінологи запропонували діткам цікаву пізнавальну та розважальну програму.

Разом з Благодійним фондом «Карітас Івано-Франківськ» та службою у справах дітей виконкому Івано-Франківської міськради поліцейські прагнули подарувати маленьким гостям свята приємні емоції та враження.

Працівники поліції спілкувалися з дітками та їх батьками, дарували їм пізнавальні книжечки, яскраві повітряні кульки та значки-наліпки з логотипом ювенальної превенції. Спецпризначенці знайомили дітей зі зразками сучасного озброєння поліції та з роботою своїх чотирилапих помічників.

Дружня атмосфера, щирі дитячі посмішки та зацікавлене спілкування засвідчили, що маленькі прикарпатці довіряють поліцейським та відчувають, що мають надійний захист.

Читайте також: “Маю право”: в Івано-Франківську влаштували свято для дітей. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...