“За бойову звитягу”: у Франківську нагородили учасників АТО/ООС та волонтерів. ФОТО

Сьогодні учасники антитерористичної операції, представники громадської організації “Медики АТО” отримали від обласної влади відзнаки “За бойову звитягу”. Нагороди за особисту мужність та героїзм, виявлені...
Сьогодні учасники антитерористичної операції, представники громадської організації “Медики АТО” отримали від обласної влади відзнаки “За бойову звитягу”.

Нагороди за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України вручили заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик та заступник голови обласної ради Сергій Басараб.

Також воїни-учасники АТО та Операції об’єднаних сил, волонтери були нагороджені почесними грамотами обласної державної адміністрації й обласної ради за проявлений героїзм, активну громадську позицію та волонтерську допомогу захисникам України.

“Ви – гордість Прикарпаття та приклад для підростаючого покоління. Хочу подякувати за проявлену відвагу у захисті територіальної цілісності нашої держави”, – наголосив Василь Івасик.

Окремі слова вдячності прозвучали для волонтерів за їх найкращі людські якості, оскільки саме волонтерський рух надає посильну допомогу та підтримку Збройним силам України і добровольчим батальйонам.

Читайте також: На Прикарпатті через негоду обмежать рух на окремих автошляхах

Категорії
Новини
Новини
Loading...