У Франківську зупиняють роботу громадського транспорту

Тимчасово зупинити приватний та комунальний транспорт в Івано-Франківську вирішили на комісії з надзвичайних ситуацій. По місту автобуси перестануть курсувати з 19 березня. Зупиняють також...

Тимчасово зупинити приватний та комунальний транспорт в Івано-Франківську вирішили на комісії з надзвичайних ситуацій.

По місту автобуси перестануть курсувати з 19 березня. Зупиняють також роботу четвертого тролейбуса, який курсує з та до Ямниці з 12-ї години, пише “Суспільне”.

“Незважаючи на те, що вчора були ухвалені відповідні рішення, не всі підприємці та не всі жителі серйозно поставилися до проблеми. Хочу сказати правду: буде дуже пізно, якщо інфекція зайде до Франківська, і ми будемо тоді рятуватись. Обмеження руху транспорту дозволить частково унеможливити контакти між жителями. При цьому прошу керівників забезпечити довіз працівників. Також КП “Електроавтотранс” прошу забезпечити транспортом медиків та працівників інших важливих служб”, – каже міський голова Івано-Франківська.

Руслан Марцінків звернувся ще до місцевих підприємців. За його словами, дехто вже перерахував гроші на закупівлю вентиляційних систем. Декілька з них отримають вже наступного тижня.

“Прошу поліцію вживати заходи до порушників”, – сказав міський голова Руслан Марцінків.

“Ми готові розробити спеціальні маршрути для медиків. Треба, щоб Департамент охорони здоров’я визначив точки та зупинки. Зранку до вечора можемо робити рейси саме для медпрацівників. Але треба визначити найважливіші зупинки і конкретні установи”, – сказав директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк.

До слова, повністю призупинити роботу громадського транспорту в Івано-Франківську на час карантину міський голова Руслан Марцінків запропонував на щотижневій оперативній нараді.

Читайте також: Мер Франківська пообіцяв, що медики матимуть змогу доїхати до лікарень

Категорії
Новини
Новини
Loading...