Для франківських лікарів безкоштовно розвозять 100 піц щодня

Майже 1000 безкоштовних піц для лікарів з Івано-Франківська, Львова та Вінниці приготували у одній із місцевих доставок. Таке замовлення можуть зробити лише медпрацівники інфекційної...

Майже 1000 безкоштовних піц для лікарів з Івано-Франківська, Львова та Вінниці приготували у одній із місцевих доставок. Таке замовлення можуть зробити лише медпрацівники інфекційної лікарні та швидкої допомоги.

Для франківських лікарів безкоштовно готують та розвозять 100 піц щодня. Адміністраторка доставки піци на дровах Христина Кварценюк розповідає: “Замовлення роблять у нас медпрацівники. Вони можуть скористатися номером телефону, який вказаний на нашому сайті. З одного номеру телефону можна зробити одноразове замовлення. Вони вказують повністю назву медичного закладу, прізвище, ім’я, по батькові, і ми доставляємо це замовлення. Поки що можна зробити так: одному працівнику один раз”.

У зв’язку із великою кількістю охочих, піцерія ввела обмеження: за добу до 100 замовлень від медиків на три міста. Кажуть, більше фізично не встигають. Проте, замовлення можна перенести на інший день. У соціальних мережах деякі лікарі обурені.

Натомість завідувач відділенням швидкої допомоги №3 Всеволод Попович каже, радий, що є така ініціатива: “Іде помірна кількість викликів. Лікарі хвилюються про свій стан здоров’я і про стан здоров’я пацієнта. Щоб людина була здорова , треба, щоб вона щось поїла. І люди привозять їм гарячу страву, чи піцу. І ми дуже дякуємо за це. Від медиків “Швидкої” дякую. І дякую, що є у місті ті, хто допомагають нам працювати, годують нас. Дякуємо за це”.

Як повідомили представники доставки піци, така акція триватиме до завершення карантину.

Читайте також: Аварійні бригади “Івано-Франківськводоекотехпрому” працюють у штатному режимі

Категорії
Новини
Новини
Loading...