Рятувальники визволяли прикарпатця з салону авто. ФОТО

Вчора, 21 травня о 21:38, в селі Нижнів Тлумацького району трапилась дорожньо-транспортна пригода. Про це інформує Тлумацький Райвідділ. Водій легкового автомобіля “Mercedes-Benz S320” на польській...

Вчора, 21 травня о 21:38, в селі Нижнів Тлумацького району трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує Тлумацький Райвідділ.

Водій легкового автомобіля “Mercedes-Benz S320” на польській реєстрації, місцевий 29-річний житель, не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля в кювет. Внаслідок ДТП водія було заблоковано в кабіні автомобіля.

До місця виклику було направлено чергове відділення ДПРЧ-5 м.Тлумач та чергове відділення АРЧ АРЗ СП. По прибуттю до місця події собовим складом ДПРЧ-5 м. Тлумач було прокладено рукавну лінію, від’єднано клеми акумулятора та проведено стабілізацію автомобіля.

По прибуттю АРЧ АРЗ СП було проведено деблокування потерпілого за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання. О 22:50 – потерпілого деблоковано та передано працівникам екстреної медичної допомоги у задовільному стані.

О 23:24 за допомогою стаціонарної лебідки АЦ-4-60(530927) 515М легковий автомобіль “Mercedes-Benz S320” відбуксирували з кювету для подальших слідчих дій.

Світлина від Тлумацькія Райвіддола.

Світлина від Тлумацькія Райвіддола.

Світлина від Тлумацькія Райвіддола.

Читайте також: В горах на Верховинщині загинула туристка

Категорії
Новини
Новини
Loading...