Дмитро Ярош розповів про своє перебування у зоні АТО

Дмитро Ярош на своїй сторінці розповів про те, що протягом останніх днів перебував на передовій де обговорювали подальше оснащення бійців Правого Сектору та співпрацю...

Дмитро Ярош на своїй сторінці розповів про те, що протягом останніх днів перебував на передовій де обговорювали подальше оснащення бійців Правого Сектору та співпрацю з ЗСУ.

“Протягом останніх днів був зі своїми побратимами на передовій.

Обговорили існуючу проблематику, намітили шляхи подальшого розгортання та оснащення ДУК “ПС”, взаємодію з частинами та підрозділами ЗСУ, тактичні та оперативні схеми під час боєзіткнень.

Провів наради із командним складом 5-го Окремого батальйону, новоствореного 7-го батальйону та особовим складом підрозділів корпусної розвідки.

Поінформував хлопців про циркові вистави у Верховній Раді та хронічне небажання великої частини депутатів розпочати таку необхідну роботу по підвищенню обороноздатності держави.

Закінчив поїздку прямим виконанням депутатських обов’язків – відкрив свою приймальню у с. Піски, де вже сьогодні до мене звернулося декілька бійців ДУК – представників інших країн світу – з проханням про сприяння у наданні їм українського громадянства. Сподіваюсь Президент дотримає свого слова…

Ну, й про черговий “день тиші”. В районі Первомайського, Пісків, Тоненького, Водяного, Дослідного “дуже тихо” працювала стрілкотня, міномети та трохи арта. Все як завжди…

Царство Небесне п’ ятьом бійцям 79-ї бригади ЗСУ, які вчора загинули у Пісках під час ворожого обстрілу!” – розповів Дмитро Ярош.

Джерело: Франківчани

Категорії
Життя
Новини
Loading...