За минулий рік на Прикарпатті звільнили майже чотири сотні міліціонерів

В 2014 році в УМВС в Івано-Франківській області 822 працівники міліції було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 383 працівники звільнено з органів внутрішніх справ, а...
В 2014 році в УМВС в Івано-Франківській області 822 працівники міліції було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 383 працівники звільнено з органів внутрішніх справ, а 28 – звільнено за негативними мотивами.

Про це сьогодні повідомив під час прес-конференції очільник УМВС в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин.

Як зазначив Семенишин, другий етап реалізації закону «Про очищення влади», що передбачає люстрацію особового складу УМВС має розпочатись навесні. Проте прикарпатські міліціонери почали очищення своїх рядів ще у минулому році.

«Ми не чекаємо на виконання закону «Про очищення влади». В 2014 році  створили принципово таку обстановку нетерпимості до осіб, які порушують службову дисципліну, які неспроможні виконувати поставлені на них завдання, давали їм оцінку і як наслідок 822 працівника міліції притягнуто до дисциплінарної відповідальності , 383 працівники звільнено з органів внутрішніх справ, 28 працівників було звільнено за негативними мотивами», – наголосив полковник.

Також очільник прикарпатської міліції зазначив, що підрозділами внутрішньої безпеки було виявлено 3 факти кримінальних правопорушень  – збут наркотичних речовин, а також два випадки отримання неправомірної вигоди працівниками міліції.

 Джерело:Бліц

Категорії
Життя
Новини
Loading...