У новому парламенті будуть партії Ляшка й Гриценка, але не КПУ – аналітик

Якщо дострокові вибори проводитимуться відразу після президентських, найбільші шанси потрапити до нового парламенту матимуть політичні сили Олега Ляшка та Анатолія Гриценка. Таку думку висловила...

Якщо дострокові вибори проводитимуться відразу після президентських, найбільші шанси потрапити до нового парламенту матимуть політичні сили Олега Ляшка та Анатолія Гриценка.

Таку думку висловила політичний аналітик Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Марія Золкіна під час он-лайн інтернет-відеомосту між Дніпропетровськом та Львовом, передає кореспондент Укрінформу.

«Дострокові парламентські вибори необхідні. Якщо вони відбудуться восени цього року, то склад парламенту, звичайно, суттєво зміниться, і це – один з головних висновків, який варто зробити з результатів екзит-полів. Результати, які отримали деякі з кандидатів у Президенти, свідчать про те, що вони матимуть дуже високі шанси провести до парламенту свої партії. Це стосується в першу чергу Олега Ляшка, це стосується нарешті нового шансу для політичного життя партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка і це власне, на мій погляд, основні кандидати на входження до парламенту», – зазначила Золкіна.

Вона також наголосила, що комуністи подекуди суттєво втратили свій електорат. Тож, якщо вибори відбуватимуться за півроку, КПУ більше не пройде до парламенту.

 

http://www.ukrinform.ua

Категорії
Аналітика
Новини
Loading...