В Івано-Франківську почали судити молодика, який у центрі міста до смерті побив товариша

Прокуратурою м. Івано-Франківська підтримується державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами хуліганства та вбивства, вчиненого через необережність, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч....

Прокуратурою м. Івано-Франківська підтримується державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами хуліганства та вбивства, вчиненого через необережність, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296, ч. 1 ст. 119 КК України.

Нагадаємо, інцидент трапився наприкінці квітня 2015 року, коли 26-річний івано-франківець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у центрі міста, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, розпочав словесний конфлікт із 22-річним юнаком. В процесі конфлікту, не маючи наміру позбавити життя потерпілого, наніс останньому один удар в область обличчя і один удар кулаком в область грудної клітки, що призвело до рефлекторної зупинки серця внаслідок травмування грудної клітки та стало причиною смерті юнака, інформують в обласній прокуратурі.

Як наслідок, молодий хлопець помер на місці до прибуття карети швидкої медичної допомоги.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні 11.06.2015 скеровано до Івано-Франківського міського суду для судового розгляду. 

На даний час відбулось підготовче засідання, судом призначено судовий розгляд кримінального провадження на підставі обвинувального акта.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...