Поліція вийде на вулиці Франківська десь у грудні-січні, – Аваков

Сьогодні в Івано-Франківську стартував набір у нову патрульну поліцію. У зв’язку з цим, до нашого міста прибув міністр МВС Арсен Аваков, керівник патрульної поліції...

Сьогодні в Івано-Франківську стартував набір у нову патрульну поліцію. У зв’язку з цим, до нашого міста прибув міністр МВС Арсен Аваков, керівник патрульної поліції України Олександр Фацевич, т.в.о. командувача Нацгвардії Микола Балан. 

 

«Колишнє МВС перетворюється з міністерства міліції на сучасну європейську службу, у складі якої буде національна поліція. Патрульні поліцейські вже працюють в Києві, Львові, Одесі, вони вже здобули підтримку громадськості – і це дуже важливо. Вони помиляються ще, ще не дуже досконалі, але це відверті люди, які прийшли в поліцію служити та захищати», – заявив Арсен Аваков.

За словами Олександра Фацевича, у Франківську будуть працювати 200 нових поліцейських і 21 екіпаж.

«Прохання до всіх молодих людей з усієї області – подавайте заявки, це ж стосується і працівників міліції, які дійсно хочуть змінити систему. Стартуємо і працюємо», – сказав Фацевич.

«Ми запропонуємо нову структуру поліції, основою якої є охорона і сервіс, буде новий спецназ, новий кримінальний блок, нові дільничні і безсумнівно нові структури райвідділків», – сказав Аваков.

Він також заявив, що нові поліцейські отримають достойну зарплату – мінімум 8 тисяч гривень.

«Ми говоримо про те, що якщо робимо, то робимо правильна і добре. Дуже важливий момент, якщо навіть нові поліцейські будуть ідеальними, але не отримають вашої підтримки, значить реформа провалена», – сказав міністр МВС.

 

 

 

 

 

ДЖЕРЕЛО

Категорії
Життя
Новини
Loading...