У Франківських школах батьків змушують закуповувати підручники за свій кошт

У Івано-Франківську деякі вчителі змушують батьків закуповувати за власні кошти нові підручники для своїх дітей.   В управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської...

У Івано-Франківську деякі вчителі змушують батьків закуповувати за власні кошти нові підручники для своїх дітей.

 

В управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради надходять чисельні звернення від громадськості щодо неправомірних дій окремих учителів шкіл, котрі  спонукають  батьків закуповувати за власні кошти у приватних книгарнях міста нові підручники для своїх дітей, котрі навчаються у 4-х та 7-х  класах.

 Про це повідомили в Управлінні освіти та науки Івано-Франківського міськвиконкому.

 “До відома педагогів, батьків, що 17.09.2015р. питання стану видання підручників було розглянуто на колегії МОН України. Згідно з повідомленням на сайті МОН України вже створено тендерний комітет по закупівлі підручників та відкрито рахунок для перерахування коштів з міських бюджетів на друк та доставку підручників”, – йдеться у повідомленні.

 На сьогодні дозволяється використовувати підручники з відповідним грифом Міністерства, що видані в попередні роки, враховуючи при цьому зміни у програмах.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...