Оголена спокуса, або хто вони стриптизерки?

…120 років тому вона вперше зробила це… Несміливо, тремтячими руками і під здивовані погляди десятків очей. Спочатку незграбно, потім усе  граційніше… 9 лютого 1893...

…120 років тому вона вперше зробила це… Несміливо, тремтячими руками і під здивовані погляди десятків очей.

Спочатку незграбно, потім усе  граційніше… 9 лютого 1893 року не знана сьогодні танцівниця паризького «Мулен Руж» уперше огололись на сцені. Відтоді й тривають вічні, як жага чоловічих і осуд жіночих очей, дискусії різного рівня і гостроти про те, чи варто робити це — знімати все і «дражливо танцювати» (слово «стриптиз» у перекладі складається з двох слів «strip» — «роздягатись» і «tease» — дражнити). Опоненти цього, без сумніву, культурного феномена, зазвичай апелюють до поняття суспільної моралі, а прихильники — до цілого спектру почуттів — від естетичних до тваринно-брутальних, які, на їхню думку, потрібно регулярно відчувати кожному нормальному чоловікові чи емансипованій і розкутій жінці.

Фото: Стриптиз

А як воно насправді?

Погляд 1. Традиційний

«Розпуста і сороміцтво!», «Ті, хто на таке дивиться, — сексуальні маніяки і збоченці!», «Негативна західна мода» — прихильники консервативних цінностей вважають: стриптиз-клуби апріорі не повинні бути у цивілізованому суспільстві, а інтелігентні люди мають уникати всього, що сприяє виникненню штучно стимульованого сексуального збудження. Але такий догматизм може з часом призвести до тотального консерватизму в еротичних справах і, як наслідок — непереборної нудьги в ліжку.

Погляд 2. Новаторський

«А що тут поганого? Якщо ти маєш гарне тіло, вмієш граційно рухатись, а ще хочеш трохи підзаробити — уперед!» — скажуть «традиційникам» молоді й незакомплексовані люди. Та зворотною стороною надмірної любові до свого і чужого оголеного тіла може бути перенасиченість «картинкою» і швидке розчарування в різних, навіть традиційних формах вияву і реалізації сексуального інстинкту.

Погляд 3. Поміркований

А може, стриптиз — це лише шлях до урізноманітнення свого життя, наповнення його позитивними враженнями і, врешті,  бажання сказати «Так!» своїм страхам і комплексам? Звісно, ніхто не закликає всіх і кожного штурмувати стриптиз-клуби, але чому не спробувати впустити щось нове у своє життя? Для чоловіків відвідини закладу із спокусливими дівчатами — чудовий спосіб відпочити і отримати естетичну насолоду, а для жінок, окрім можливості в тісній дівочій компанії насолодитися грайливим чоловічим стриптизом, це також і…

Фото:СтриптизСтриптиз

Чи може стриптизерка врятувати сім’ю?

Народна мудрість стверджує: заборонений плід завжди найсолодший. Тому навіть найкращі домашні «ананаси», вирощені люблячою дружиною у вигляді принадної зовнішності, вміння готувати фрикасе з ягнятини та володіння 25 техніками альтернативного сексу не вбережуть бажання вашого благовірного скуштувати недоступні «яблука» у стриптиз-клубі.

Похід у стриптиз-клуб — це не лише спосіб відчути себе «Юххууу, а я ще й далі ого-ого» (особливо актуально для чоловіків за 40), але й можливість групової взаємодії з іншими собі подібними самцями (стадний інстинкт ніхто не відміняв, навіть у дорослих і успішних чоловіків). Окрім того, дозволяючи своїй половині такі невинні пустощі, ви не лише тішите його Его, заробляєте бонусні бали в очах коханого та його близьких друзів («Ух, і жінка в нього класна!»), але й працюєте на власну самооцінку. Відпустити чоловіка з радістю у стриптиз-клуб чи навіть самій зробити йому такий незвичний подарунок — це наче сто разів відвідати  тренінг із підвищення самооцінки. Адже настільки розкутою і сміливою може бути лише сильна і впевнена в собі жінка. Окрім того, такий вид дозвілля може стати чудовою нагодою урізноманітнити свої стосунки для пари «зі стажем».

Найпоширеніші міфи про стриптиз

  1. Усі стриптиз-клуби — кубла розпусти

…Ага, окрім того, відвідувачі і танцівниці займаються сексом просто на столиках. Поведінка дівчат у стриптиз-клубах чітко регламентована, як і поведінка надмірно збуджених клієнтів. Окрім того, невже ви вірите в те, що для того, щоб зрадити, вашому чоловікові необхідно йти саме в такий заклад?

  1. Стриптизерки і стриптизери — повії та альфонси

Як продовження до спростування першого міфу: для того, щоб навчитися танцювати стриптиз, потрібно мати не лише треноване тіло і вміти пластично рухатись, але й могти сміливо роздягнутися на публіці. Більшість танцівниць і танцівників — студенти, які сприймають свій рід занять лише як додатковий заробіток і спосіб самореалізації.

  1. Хоче на стриптиз — скоро зрадить

Більшість українських жінок навіть не усвідомлює, наскільки їхні чоловіки цнотливі. Для вашого коханого похід на стриптиз виконує роль радше запобіжника зради, ніж його каталізатора. Зраджують же в основному з непримітними жінками, а не з розкутими оголеними дівчатами. Адже чи не кожен чоловік, дивлячись на дівчину біля рури, боїться навіть у своїх мріях не виправдати її, як їм здається, високих очікувань. Тому хвилюватися мудрій жінці немає змісту.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...