Справа перевізників: підприємці влаштували сварку у залі суду. Засідання перенесли

Сьогодні, 5 листопада, Івано-Франківський міський продовжив розгляд справи підприємця Мирона Гнатіва, який вимагає визнати рішення міськвиконкому про проведення конкурсу перевізників незаконним. Судове засідання розпочалося...

Сьогодні, 5 листопада, Івано-Франківський міський продовжив розгляд справи підприємця Мирона Гнатіва, який вимагає визнати рішення міськвиконкому про проведення конкурсу перевізників незаконним.

Судове засідання розпочалося із клопотання представника міськвиконкому. Йдеться про об’єднання справи із аналогічними судовими позовами, які подали інші перевізники. У справах фігурують шість підприємців.

Таке ж аналогічне клопотання подала і сторона позивача.

Так, для ознайомлення із новими справами суддя Домбровська оголосила перерву.

Наступне судове засідання відбудеться 25 листопада. Такий термін необхідний аби публікація про об’єднання справ з’явилась у газеті «Західний кур’єр».

У свою чергу, присутні у залі перевізники, уже після оголошення закінчення засідання, почали висувати своє невдоволення щодо судді. Мовляв наступне засідання відбудеться майже за місяць і за цей час міськвиконком встигне оголосити ще один конкурс на маршрутні перевезення.

На такі закиди суддя заявила, що у підприємців є свій адвокат, з яким вони можуть проконсультуватись. Мовляв, справа, яка розглядається у судді стосується тільки тих підприємців, які подали позови.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...