Батьки маленької прикарпатки благають про допомогу

Батьки маленької прикарпатки благають про допомогу Дівчинці потрібне дороге обстеження за кордоном Хемій Соломії три рочки і з трьох місяців дитину турбують епілептичні напади....

Батьки маленької прикарпатки благають про допомогу

Дівчинці потрібне дороге обстеження за кордоном Хемій Соломії три рочки і з трьох місяців дитину турбують епілептичні напади.

В Івано-Франківську за результатами обстеження прописали ряд препаратів, від яких дитині стало гірше, але напади почастішали.

Лише за кілька місяців лікарям вдалося встановити діагноз – епілептичний синдром, ураження ЦНС. Але у Ізраїлі нам встановили точний діагноз – дитяча мігрень, яка проявляється після 6-12-років.

Через медикаменти у Соломійки вона проявилася у 3,5 місяця”, – розповідає мама дитини. “Дитина на обліку в клініці Ізраїлю, на даний момент знову потрібне її повторне обстеження в клініці Ізраїлю.

Просимо небайдужих людей про допомогу у зборі коштів згідно з рахунком”, – просить мама дитини

Реквізити для поповнення картки в ПриватБанку: Номер картки отримувача: 4731 2171 0251 5010 Отримувач: Хемій Оксана Степанівна Банк отримувача: ПриватБанк МФО: 305299 Розрахунковий рахунок: 29244825509100 Хемій Оксана Степанівна

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...