Активісти УКРОПу та члени осередку ГО «Спільними Зусиллями» в м. Городенка провели флеш-моб і привітали мешканців з Днем міста

Підготували великий аркуш паперу, на якому жителі та гості Городенки мали можливість написати вітання своєму місту. Участь у флеш-мобі охоче брали і дорослі, і...

Підготували великий аркуш паперу, на якому жителі та гості Городенки мали можливість написати вітання своєму місту.

Участь у флеш-мобі охоче брали і дорослі, і діти. Кожен з них писав про свою любов до міста та бачення його розвитку. Бути сучасним європейським містечком з розвиненою інфраструктурою найбільше бажали Городенці учасники заходу.
За свою участь у святковому флеш-мобі вони отримували у подарунок блакитно-жовті повітряні кульки.

«Бажаючих долучитися до написання привітань було досить багато. Люди з цікавістю брали участь у флеш-мобі. Дорослі писали побажання, а найменші учасники заходу малювали малюнки, – розповідає один з організаторів заходу депутат Городенківської міської ради, голова районної організації партії УКРОП і керівник осередку ГО «Спільними зусиллями» Станіслав Даниш. – Щиро вдячний всім, хто брав активну участь у флеш-мобі, а також тим, хто долучився до його проведення».

Варто зазначити, що з нагоди Дня міста Станіслав Даниш був нагороджений грамотою Городенківського міської ради в номінації «За активну громадську та суспільно-політичну діяльність».

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...