У школах Франківська вимагають заборонити продаж посібників приватними підприємцями

На сайті електронних звернень до міськради розміщено пропозицію “Заборона продажу друкованих посібників у школах міста Івано-Франківськ приватними підприємцями-перекупниками”.   “Заборонити у школах Івано-Франківська продаж...

На сайті електронних звернень до міськради розміщено пропозицію “Заборона продажу друкованих посібників у школах міста Івано-Франківськ приватними підприємцями-перекупниками”.

 

“Заборонити у школах Івано-Франківська продаж друкованих зошитів та посібників приватними підприємцями перекупщиками. Про дані факти повідомляти відповідні органи для перевірки законності комерційної діяльності приватних підприємців в освітніх закладах. Відмежувати обов’язки освітян від комерційної діяльності”, – йдеться у петиції. 

Її автор громадський активіст Тарас Дем’янів вважає, що в школах процвітає бізнес, який підтримують  недобросовісні приватні підприємці у змові з певними освітянами шкіл Івано-Франківська. І цю діяльність треба припинити.

“Хіба в нас мало є книгарень? Хіба в місті є проблеми із зошитами та посібниками?Ламаємо чужий бізнес, оснований на “авторитеті” підприємливих освітян (мотивованих комерційним інтересом у змові з приватними підприємцями) та довірі до них батьків учнів”, – написаввін на фейсбук-сторінці Громадської ради при департаменті освіти.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...