Водій маршрутки у Франківську знову змусив дитину платити за проїзд

Водій маршрутки змусив дівчинку платити за проїзд, хоча вона мала при собі учнівський квиток, що надає право на безкоштовний проїзд  до 21 години. Про це...

Водій маршрутки змусив дівчинку платити за проїзд, хоча вона мала при собі учнівський квиток, що надає право на безкоштовний проїзд  до 21 години. Про це в спільноті “Комуналка ІФ”  повідомляє батько дитини.

“Вимушений звернутися з проханням хоч якось вплинути на неприпустиму поведінку водіїв міського транспорту при контактуванні з дітьми. Сьогодні, 09.11.2016 р., о 20 год. 23 хв., зупинка на вулиці Дністровська, водій автобусу (державний номерний знак АТ 1552 ВМ, маршрут № 22) не зважаючи на правомірні апеляції, примусив мою доньку заплатити за проїзд. Хоча донька вказала, що вона є ученицею ЗОШ № 22, пред’явила учнівський квиток, тож має право на безкоштовний проїзд до 21.00 год., однак водій все ж примусив її сплатити 4 грн.

Стиль спілкування водія не розглядаю з морально-етичних міркувань, хоча зазначу, що дана ситуація мене вкрай обурила. Враховуючи, не поодинокість таких конфліктів, прошу прийняти дієвих заходів щодо покращення поведінки (можливо й обізнаності з діючими пільговими нормами) водіїв міського транспорту при контактуванні з пасажирами, особливо з дітьми”, – йдеться в повідомленні обуреного чоловіка.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...