Франківський бізнесмен негідно поступив з учасником АТО, в якого вбили батька

25-річний контрактник приголомшений вчинком франківського бізнесмена, який не виконав перед ним і його сестрою дану обіцянку. Чоловік обіцяв компенсувати витрати на поховання батька атовця,...

25-річний контрактник приголомшений вчинком франківського бізнесмена, який не виконав перед ним і його сестрою дану обіцянку. Чоловік обіцяв компенсувати витрати на поховання батька атовця, якого напередодні до смерті забили на робочому місці. Працював покійний чоловік охоронцем у ТОВ “Віза Вторма”. 

Сумну історію молодого хлопця написала у своєму фейсбук франківська волонтерка Вероніка Дичковська. 

Зі слів хлопця, який уже повернувся на фронт, Вероніка пише:

“Ситуація, яка мене мучить і пече вже тиждень. Що робити?
Хлопець, 25 років, учасник АТО з 128ї, тепер знову пішов воювати на контракт. Батько працював охоронцем, на робочому місці його було побито, впав в кому, не приходячи до свідомості, помер. Мама кілька днів напередодні вийшла з лікарні після інфаркту, сестра з маленькою дитиною. Хлопчина приїхав у відпустку, був біля батька, потім поховав його. Директор фірми, де вбито батька, весь цей час говорив: “Роби, що треба, я все оплачу”.

Андрій з ним координувався по всіх витратах, все узгоджував, запитував. Після похорону прийшов до директора, але тоді той йому і сестрі сказав, що не буде нічого платити, бо “не він батька вбивав”…

Хлопчина був роздавлений… єдине, що він сказав: “Навіщо ж він обіцяв, пропонував, я ж нічого не просив, якби я не розраховував, я б сам якось”.

Вероніка додає, що під час розмови з Андрієм, дізналася, що справу загибелі батька закрили наступного дня після цієї розмови з директором. Камери почищені, міліцію не викликали, просто привезли батька в лікарню і все. Людина, яку побили на роботі, по версії слідства, мабуть, записана: “десь йшов і впав!”.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...