Учасники АТО та родини загиблих з Івано-Франківська не сплачуватимуть за комунальні послуги

Депутати Івано-Франківської міської ради на сесійному засіданні вирішили позбавити учасників антитерористичної операції та родини загиблих, які проживають у місті, від обов’язку сплати за спожиті...

Депутати Івано-Франківської міської ради на сесійному засіданні вирішили позбавити учасників антитерористичної операції та родини загиблих, які проживають у місті, від обов’язку сплати за спожиті комунальні послуги.

«Цим рішенням ми за рахунок наших комунальних підприємств – «Івано-Франківськтеплокомуненерго», «Івано-Франківськводоекотехпром»,

«Єдиний розрахунковий центр» компенсуємо повністю учасникам АТО, а також членам родин загиблих плату за житлово-комунальні послуги», – зазначив на сесії секретар міської ради Микола Вітенко.

Депутати доручили міському голові звернутися з аналогічним проханням до керівництва приватних підприємств, які надають населенню комунальні послуги.

Відповідні департаменти опрацюють механізм надання компенсації та проведуть необхідні розрахунки. На сьогодні в зоні проведення антитерористичної операції перебуває 326 івано-франківців.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Категорії
Життя
Новини
Loading...