Тепер у ЦНАПі можна виготовити біометричний паспорт для виїзду за кордон за 557,32 грн, терміновий – 810,32 грн

Вже з п’ятниці, 7 квітня в Івано-Франківську Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться за адресою вулиці Незалежності, 9 буде приймати документи для оформлення паспорта....

Вже з п’ятниці, 7 квітня в Івано-Франківську Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться за адресою вулиці Незалежності, 9 буде приймати документи для оформлення паспорта.

Тобто, можна буде отримати, окрім паспорта громадянина України ще і паспорт для виїзду за кордон у вигляді ID-картки, .

Відомо, що паспорт у вигляді ID-картки можна буде виготовити всього за 279 гривень. Це якщо він виготовлятиметься за 20 робочих днів, а якщо потрібен терміновий, до 10-ти робочих днів – коштуватиме 366 гривень. Ще відомо, якщо ви попсували попередній паспорт або втратили його, то будуть стягувати держмито 34 гривні. А перше виготовлення паспорта буде безкоштовним.

Що ж стосується біометричних паспортів, то звичайний коштуватиме – 557, 32, а терміновий, тобто за сім робочих днів – 810, 32 гривні.

Важливим є те, що коли особі потрібно супроводити тяжкохворого чи помер родич, який жив за кордоном, то тоді паспорт можна виготовити за три дні, він вартуватиме до 810, 32 гривні.

Слід додати, що при оформленні паспорта ЦНАП буде стягувати адміністративний збір.

Прийматимуть громадян за електронною чергою, тобто спочатку потрібно буде записатися на офіційному сайті центру, за два тижні до подачі документів. Кожен зможе самостійно обрати зручний день для подачі.

Коли паспорт буде готовий, то суб’єктів звернення будуть сповіщати за допомогою СМС повідомлень.

А ще на сайті можна буде перевірити на якому етапі розгляду перебувають ваші документи. Також у Центрі працюватиме “Код зворотного зв’язку”.

Вулиці, що згадуються: 

Категорії
Життя
Новини
Loading...