Розваги, конкурси та подарунки: центр Франківська перетворився на містечко морозива (відео)

В Івано-Франківську на Вічевому майдані пройде «Свято морозива». Для учасників обіцяють цікаві розваги, конкурси та подарунки. Сьогодні, 20 травня, на вічевому майдані в Івано-Франківську...

В Івано-Франківську на Вічевому майдані пройде «Свято морозива». Для учасників обіцяють цікаві розваги, конкурси та подарунки.

Сьогодні, 20 травня, на вічевому майдані в Івано-Франківську о 13.00 розпочинає свою роботу  «Свято морозива» від фірими “Рудь”. На “Святі Морозива” використовують спеціальну валюту — рудики. Тому всім любителям морозива пропонують збирати упаковки морозива «Рудь», а на святі обмінювати їх на святкову валюту. Чим більше упаковок – тим більше розваг, більше атракціонів і подарунків!, – пишуть Франківчани з посиланням на  Версії.

Цьогоріч організатори свята  підготували для дітвори величезний набір атракціонів.

Нагадаємо, що  “Свято морозива” змінило локацію. Минулого року заходи проходили на вулиці Вовчинецькій, 225. Цього року організатори вирішили перебратися в центр міста – на Вічевий майдан. По периметру площі встановили торгові намети, а біля фонтану здоровенний надувний атракціон.

Категорії
Новини
Новини
Loading...