На Калущині через аварійні залпові викиди з нафтохімічного заводу перевіряють воду

7 і 8 червня на виробництві поліолефінів ТОВ «Карпатнафтохім» проводились пусконалагоджувальні роботи. Це викликало аварійні залпові викиди, через що мешканці міста Калуш та села...

7 і 8 червня на виробництві поліолефінів ТОВ «Карпатнафтохім» проводились пусконалагоджувальні роботи. Це викликало аварійні залпові викиди, через що мешканці міста Калуш та села Мостище відчували у повітрі неприємний запах.

При цьому можливість проведення лабораторно-інструментальних досліджень атмосферного повітря була обмежена погодними умовами, оскільки падав сильний дощ. Про повідомляє прес-служба Калуської РДА.

З метою розгляду звернення жителів вулиці Івана Франка в с. Мостище на забруднення потічка Фурнилів комісією у складі представників Калуської РДА, управління Держпродспоживслужби у Калуському районі, Калуського міськрайонного відділу ДУ «Івано Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» спільно з представниками ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» відібрано взірці води з потічка для проведенння паралельних санітарно-хімічних досліджень.

Ситуація знаходиться під контролем управління Держпродспоживслужби.

Категорії
Життя
Новини
Loading...