У Франківську під час застілля чоловік кинувся на товариша із льодорубом

Вчора, 12 червня, до поліції надійшло повідомлення від 54-річного місцевого жителя. Той повідомив, що виявив свого сина мертвим у власному помешканні. Як вдалося з’ясувати,...

Вчора, 12 червня, до поліції надійшло повідомлення від 54-річного місцевого жителя. Той повідомив, що виявив свого сина мертвим у власному помешканні.

Як вдалося з’ясувати, напередодні ввечері близько 22:00 го., 29-річний власник квартири, спільно зі своїм 34-річним товаришем розпивали спиртні напої. Після гостини між чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого гостюючий взяв до рук предмет схожий на льодоруб із дерев’яною ручкою та наніс ним потерпілому численні удари, спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді поєднаної закритої тупої травми грудної клітки, живота, перелому ребра, кісток передпліччя, клубової кістки, розривів печінки, крововиливами в м’які тканини, травматичного шоку та інші небезпечні для життя в момент спричинення. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов. 

Батько, виявивши сина мертвим, повідомив до поліції, а зловмисник втік з помешкання. Завдяки оперативним діям правоохоронців його затримали через декілька годин в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину.

На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться слідство.

Світлина від Віктора Шкутова.

Світлина від Віктора Шкутова.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...