У Франківську режим роботи паркувальних майданчиків прийняли без зауважень громадськості

Сьогодні, 16 червня в Івано-Франківську мали провести громадські обговорення щодо встановлення режиму роботи паркувальних майданчиків. Однак на захід не пройшов жодний представник громадськості. Тож...

Сьогодні, 16 червня в Івано-Франківську мали провести громадські обговорення щодо встановлення режиму роботи паркувальних майданчиків.

Однак на захід не пройшов жодний представник громадськості. Тож запропонований проект рішення прийняли відразу без обговорення, пишуть Франківчани посилаючись на Бліц-Інфо.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Олега Ганчака, у першій паркувальній зоні повинне бути цілодобове паркування. Натомість в інших зонах передбачається посезонне паркування.

“Ми привязуємося до світлового дня, адже влітку день довший. При розробці проекту ми також враховували досвід інших міст”, – зауважує Ганчак.

Відтак пропонується встановити режим роботи майданчиків для паркування, що перебувають у комунальній власності: – з жовтня по квітень – з 8.00 до 19.00 години – з травня по вересень – з 7.00 до 21.00 години Передбачається, що діяльність майданчиків для платного паркування провадиться за виключенням неділі, святкових днів та днів релігійних свят, визначених чинним законодавством.

“Окрім того, може бути встановлено інші дні, коли діяльність в межах окремих майданчиків для платного паркування не проводиться. Це стосується днів коли проводитимуться ярмарки, сезонної торгівлі, культурно-масові заходи”, – додав чиновник.

Категорії
Життя
Новини
Loading...